اینورتر imaster در واقع همان اینورتر ADT کره جنوبی میباشد. اینورترهای کره جنوبی با نام تجاری imaster به بازار عرضه میشوند. اینورتر imaster در حال حاضر دارای 4 محصول متفاوت میباشد که هر کدام دارای ویژگی های خاص بوده و با قابلیت های مختلف در صنعت مورد استفاده قرار میگیرند.
اینورتر imaster در واقع همان اینورتر ADT کره جنوبی میباشد. اینورترهای کره جنوبی با نام تجاری imaster به بازار عرضه میشوند. اینورتر imaster در حال حاضر دارای 4 محصول متفاوت میباشد که هر کدام دارای ویژگی های خاص بوده و با قابلیت های مختلف در صنعت مورد استفاده قرار میگیرند.
اینورتر imaster U1 شباهت زیادی به برند فوجی ژاپن مدل FRENIC_MINI دارد. پر قدرت بوده و دارای عملکردی بی نظیر میباشد. ظاهری زیبا دارد و در دو نوع تکفاز و سه فاز تولید میشود. اینورتر imaster U1 مدل تکفاز دارای رنج توانی 0.4KW تا 3.7KW و اینورتر U1 مدل سه فاز دارای رنج توانی 0.4KW تا 4KW میباشد. بر روی کیپد آن ولوم وجود دارد. دارای ورودی خروجی آنالوگ و دیجیتال میباشد. اینورتر imaster U1 قابلیت تولید فرکانس 0.1 هرتز تا 400 هرتز در خروجی را دارد .
اینورتر imaster A1 پرقدرت و فوق سنگین کار میباشد. اینورتر A1 از توان 5.5KW تا توان 160KW تولید میشود اما تا توان 132KW در بازار ایران موجود میشود. اینورتر A1 ظاهری زیبا ، عملکردی قوی، نرم افزار و سخت افزار حرفه ای دارد. اینورتر A1 برای کاربردهای سنگین و فوق سنگین در صنعت مورد استفاده قرار میگیرد.
اینورتر imaster E1 از توان 4KW تا توان 350KW تولید میشود.اینورتر E1 دارای توان دو پله ای میباشد. ظاهری شبیه اینورتر هیوندا مدل N700E دارد. اینورتر E1 پرقدرت و سنگین کار بوده و برای تمام کاربردهای صنعتی قابل استفاده میباشد. اینورتر E1 تا توان 22KW یونیت بریک داخلی دارد. اینورتر imaster C1 از توان 5.5kw تا توان 22kw تولید میشود. اینورتر C1 پرقدرت و سنگین کار میباشد. دارای ولوم تغییر دهنده فرکانس بوده، ظاهری زیبا، نرم افزاری قوی و کیفیت و قیمت رقابتی دارد.
اینورتر C1 در تمامی توان ها مجهز به یونیت بریک داخلی میباشد. اینورتر نسبت به عمده برندهای آسیایی دارای تنوع بیشتری بوده و دارای قیمت و کیفیت رقابتی میباشد. درایو imaster آینده بسیار درخشان در ایران خواهد داشت تنها به دلیل کیفیت عالی، خدمات و پشتیبانی ویژه، طول عمر بالا، گارانتی معتبر و قیمت رقابتی. اینورتر imaster در حال حاضر بهترین جایگزین برای درایوهای آسیایی و اروپایی با کیفیت میباشد. اینورتر imaster دارای دفترچه راهنما و کاتالوگ فارسی بوده که این امر باعث سهولت در نصب و راه اندازی میشود.
اینورتر imaster سری U1 ، A1 ، E1 و C1 بنا به اینکه قابلیت تزریق گشتاور بالا در فرکانس های پایین را دارند بهترین گزینه برای تمامی کاربردهای صنعتی سبک و سنگین میباشند. به طور مثال از اینورتر imaster در توان های متفاوت میتوان برای جرثقیل، بالمیل، تاورکرین، آسیاب، میکسر، اکسترودر، کانوایر، اگزاست فن، بالابر، صنایع نساجی، صنایع پتروشیمی، معدن و… استفاده کرد.
اینورتر imaster از تمام حفاظت های الکتریکی برخوردار میباشد. حفاظت در برابر اضافه جریان خروجی، اضافه بار، اضافه ولتاژ در ورودی، ولتاژ برگشتی بالا، اضافه حرارت، نقصان ولتاژ، اتصال کوتاه در خروجی و… توسط درایوهای imaster به خوبی انجام میپذیرد. فروش اینورتر imaster در تمامی مدل ها توسط گروه صنعتی فراز کنترل به عنوان نماینده رسمی قابل ارائه میباشد. فروش اینورتر imaster با راهنمایی آنلاین پرسنل فنی گروه فراز کنترل همراه میباشد.
درایو imaster تمام امکانات لازم جهت راه اندازی ایده آل ماشین آلات صنعتی را دارد. جهت دریافت اطلاعات دقیق تر ، راهنمایی جهت خرید و لیست قیمت اینورتر imaster با واحد فروش و فنی گروه صنعتی فراز کنترل در ارتباط باشید.
عناوین و پرسش های متداول
اینورتر های iMaster ساخت کدام کشور میباشند ؟
اینورتر های سری iMASTER ADT محصولی از کمپانی ADT کره جنوبی می باشند.شرکت ADT کره جنوبی در چه سالی تاسیس گردید و روی چه محصولاتی در زمینه تولید متمرکز شد؟
کمپانی بزرگ ADT در سال 1999 در شهر سئول کشور کره جنوبی تاسیس گردید و بر روی تولید اینورترهای کنترل دور، اینورترهای مخصوص تردمیل و روش های های تبدیل انرژی متمرکز شد. شرکت ADT کره جنوبی با شرکت های زیادی همکاری دارد. شرکای تجاری شرکت ADT کره جنوبی به شرح زیر میباشند:برند تجاری کمپانی ADT کره جنوبی چیست؟
برند تجاری کمپانی ADT کره جنوبی iMASTER میباشد که در سال 2016 با این نام تجاری روانه بازار شد.اینورتر های iMASTER ADT در چند سری مختلف تولید میشوند؟
اینورتر های سری iMASTER ADT در چهار سری تولید میشود:- (iMASTER U1 (Micro Series
- (iMASTER C1 (Compact Series
- (iMASTER E1 (General Series
- (imaster A1 (Premium Series
دلیل واردات اینورتر های iMASTER ADT چیست؟
واردات محصولات iMASTER با برنامه ریزی جامع و کامل اتفاق افتاد و دلایل مختلفی جهت این امر وجود داشت که به چند مورد از این دلایل میتوان اشاره کرد:- ساخت کره جنوبی باشد؛
- طول عمر بالا داشته باشد؛
- تنوع فوق العاده داشته باشد
- در تمام صنایع قابل استفاده باشد؛
- نرم افزار قوی و جامع داشته باشد؛
- رنج توانی وسیعی داشته باشد؛
- پر قدرت و سنگین کار باشد؛
- قیمت رقابتی داشته باشد؛
- جایگزین برندهای مطرح آسیایی و اروپایی شود؛
کیفیت اینورتر های iMASTER ADT در چه سطحی می باشد؟
اینورتر های سری iMASTER ADT از نظر سخت افزار و نرم افزار کاملا حرفه ای و بدون نقص طراحی شده اند به همین دلیل بدون اغراق میتوان گفت یکی از اینورترهای درجه یک که در بسیاری از کشورهای آسیایی و اروپایی مورد استفاده قرار می گیرد iMASTER می باشد.اینورتر های سری iMASTER ADT نیاز چه صنایعی را برآورده میسازد ؟
با توجه به اینکه اینورتر های سری iMASTER ADT کره جنوبی در چهار مدل مختلف با ویژگی های خاص تولید می شوند متناسب با هر پروژه میتوان بهترین گزینه را در بین اینورتر های سری iMASTER ADT انتخاب و سیستم را با عملکردی دقیق راه اندازی کرد. تاکنون اینورتر های سری iMASTER ADT در تمام صنایع و جهت راه اندازی اکثر ماشین آلات صنعتی مورد استفاده قرار گرفته اند و خوشبختانه رضایت مشتریان را به همراه داشته است. اینورتر های سری iMASTER ADT جهت راه اندازی میکسر، سانتریفیوژ، بالمیل، تاورکرین، جرثقیل، کانوایر، اکسترودر، صنعت نساجی، معدن، ماشین آلات تولید کاغذ، دستگاه های کشش مفتول و انواع و اقسام کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرند.قدرت و گشتاور اینورتر های سری iMASTER ADT جهت راه اندازی ماشین آلات سنگین کار چگونه میباشد ؟
اینورتر های سری iMASTER ADT دارای تکنولوژی روز دنیا می باشند و در ساخت و تولید این برند با کیفیت از قطعات الکترونیک درجه یک و معتبر استفاده شده است. در قسمت قدرت اینورترها IGBT میتسوبیشی ژاپن یا اینفینیون آلمان و خازن های DC_BUS پر قدرت و با کیفیت استفاده شده است. اینورترهای آیمستر جهت راه اندازی اکثر پروژه های سنگین کار مورد استفاده قرار گرفته و بدون آنکه قدرت و گشتاور اینورترهای آیمستر کاهش پیدا کند با راندمان عالی سیستم را راه اندازی و کنترل میکنند. اینورترهای آیمستر دارای IGBT با آمپر بالا می باشند به همین جهت فوق العاده برای کاربردهای سنگین و فوق سنگین جوابگو بوده و با دقت بسیار بالا و عملکردی ویژه سیستم را راه اندازی میکنند. پروژه هایی همچون بالمیل، تاور کرین، جرثقیل، صنایع نساجی، کشش مفتول، اکسترودر، میکسر و صدها پروژه دیگر که با کیفیتی بی نظیر توسط فراز کنترل و نمایندگان و همکاران انجام شده است. در بین اینورتر های سری iMASTER ADT سری A1 فوق سنگین کار و سری E1 و C1 سنگین کار و سری U1 نیمه سنگین کار می باشد.رضایت بالای مشتریان نشان دهنده عملکرد فوق العاده اینورتر های سری iMASTER ADT میباشد.
تا کنون اینورتر های سری iMASTER ADT جایگزین چه برندهایی شده اند؟
به دلیل اینکه در ساخت و تولید اینورتر های سری iMASTER ADT از تکنولوژی روز دنیا استفاده شده است و قطعات درجه یک در ساختار آن وجود دارد و نرم افزاری قوی دارند. اینورتر های سری iMASTER ADT تا کنون جایگزین اکثر برندهای آسیایی و اروپایی شده اند. جایگزین برند هایی همچون LS، دلتا، زیمنس، اشنایدر، ABB، امرن، یاسکاوا، دانفوس و هزاران برند با کیفیت دیگر. پس به جز موارد خاص در حدود 95% پروژه ها را میتوان با قدرت هر چه تمام و راندمان بالا توسط اینورتر های سری iMASTER ADT راه اندازی کرد.
اینورتر iMaster U1 در چه رنج توانی تولید میشود ؟
کیپد اینورتر iMaster U1 در مدل تکفاز از توان 400 وات تا 2.2 کیلووات و در مدل سه فاز از توان 400 وات تا 4 کیلووات تولید شده و در بازار جهانی به فروش می رسد.
آیا کیپد اینورتر iMaster U1 جداشونده می باشد؟
کیپد اینورتر آیمستر U1 جدا نمیشود اما قابلیت اتصال کیپد یا صفحه کلید دوم را دارد و جهت نصب کیپد روی درب تابلو یا نصب آن در مکانی با فاصله دورتر جهت مشاهده و تنظیم پارامترها باید از کیپد دوم یا اکسترنال استفاده کنیم .
سخت افزار و نرم افزار اینورتر iMaster U1 چگونه می باشد ؟
اینورتر آی مستر U1 یک اینورتر کم حجم با ابعاد کوچک می باشد که در ساختار آن از IGBT میتسوبیشی ژاپن استفاده شده است . IGBT میتسوبیشی ژاپن دارای کیفیت و عملکرد عالی می باشد. اینورتر آی مستر U1 دارای قطعات الکترونیکی با کیفیت بوده و دارای فن خنک کننده و هیت سینک می باشد. از نظر نرم افزار مشابه اینورتر فوجی مدل Frenic بوده و تقریبا تمامی پارامترهای لازم جهت کنترل یک پروسه صنعتی را دارد. در واقع اینورتر آی مستر U1 مدل اقتصادی با قیمت رقابتی می باشد که به دلیل هم تراز بودن قیمت رقابتی و کیفیت بسیار بالای آن، فروش فوق العاده ای بین محصولات آسیایی دارد.
اینورتر iMaster U1 دارای چند ورودی و خروجی دیجیتال می باشد ؟
اینورتر آی مستر U1 علاوه بر ترمینال های مربوط به چپ گرد و راست گرد، دارای 3 ترمینال ورودی دیجیتال به نام های X1 , X 2 , X 3 می باشد که نقش این ترمینال ها را میتوان در صفحه 6-5 دفترچه راهنمای انگلیسی اینورتر iMaster U1 مشخص و در پارامترهای E01 , E02 ,E03 اعمال کرد. همچنین دارای یک خروجی رله (30A , 30B , 30C) و یک خروجی ترانزیستوری (Y1 و Y1E) می باشد که نقش این خروجی ها را میتوان در صفحه 7-5 مشخص و در پارامترهای E20 و E27 اعمال کرد.
اینورتر آی مستر U1 دارای چند ورودی و خروجی آنالوگ می باشد؟ آیا ورودی 10~0 ولت یا 20~4 میلی آمپر دارد؟
اینورتر آی مستر U1 دارای یک ورودی آنالوگ ولتاژی 10~0 ولت می باشد (ترمینال های 11 و 12 و 13) و یک ورودی آنالوگ جریانی (ترمینال C1) و یک خروجی آنالوگ (FMA) که برای بیشتر برای نمایش مولفه هایی شبیه ولتاژ ، جریان ، فرکانس ، ولتاژ DC_BUS و … مورد استفاده قرار میگیرد.
اینورتر آی مستر U1 چند خروجی ترانزیستوری و رله ای دارد؟
داریو آیمسترU1 دارای یک خروجی رله ای و یک خروجی ترانزیستوری می باشد . ترمینال های مربوط به رله خروجی ، 30A , 30B و 30C بوده و ترمینال مربوط به خروجی ترانزیستوری Y1 و Y1E می باشند.
آیا اینورتر iMaster U1 جامپر مربوط به Sink و Source جهت NPN و PNP شدن ورودی های دیجیتال را دارد؟
بله؛ اینورتر آی مستر سری U1 دارای جامپر یا دیپ سوئیچ PNP و NPN می باشد. زمانی که روی NPN باشد (حالت پیش فرض)، یعنی با اتصال ترمینال CM با ورودی های دیجیتال اینورتر دستور میگیرد اما زمانی که روی PNP باشد یعنی با اتصال ترمینال PLC به ترمینال های ورودی، اینورتر دستور میگیرد یا میشود از تغذیه اکسترنال استفاده کرد.
از طریق ورودی های دیجیتال اینورتر آی مستر U1 به چند سرعت پله ای میتوان دسترسی پیدا کرد؟
در اینورتر iMasterU1 ورودی های X1 ، X2 و X3 را میتوان به عنوان ورودی های multi speed یا چند سرعته انتخاب کرد که از طریق این ورودی ها میتوان به 16 سرعت پله ای دسترسی پیدا کرد.
اینورتر آی مستر U1 از نظر ابعاد و شکل ظاهری و نرم افزار به کدام اینورتر شبیه می باشد؟
اینورتر یا درایو iMaster U1 از نظر ابعاد و شکل ظاهری شبیه اینورتر فوجی سری MINI FRENIC می باشد. ابعاد کوچک دارد و در فضایی کم میتوان تعداد زیادی اینورتر iMaster U1 را جهت مونتاژ استفاده کرد. از نظر نرم افزار تشابه بسیار زیادی به اینورتر فوجی سری MINI FRENIC دارد و تمام پارامترهای الزامی جهت کنترل یک فرآیند صنعتی را دارا می باشد.
اینورتر iMaster U1 دارای چه حفاظت هایی می باشد؟
درایو آیمسترU1 دارای حفاظت اضافه جریان، اتصال کوتاه، اتصال زمین، اضافه ولتاژ، کمبود ولتاژ، اضافه حرارت، اضافه بار، ناقص بودن فاز ورودی و ناقص بودن سه فاز خروجی می باشد.
اینورتر iMaster U1 در چه محدوده دمایی توانایی کارکرد دارد؟
اینورتر آیمستر U1 قابلیت کارکرد در دمای محیط در محدوده دمایی 10- تا 50+ درجه را دارد. یعنی در دمای کمتر از 10- و بیشتر از 50+ درجه عملکرد اینورتر آیمستر U1 دچار اختلال میشود و بازدهی اینورتر تغییر خواهد کرد.
عملکرد برد کنترل , تغذیه و سوئیچینگ , خازن های DC_BUS و IGBT اینورتر در دمای پایین تر از 10- درجه و بالاتر از 50+ درجه دچار خطا خواهد شد و برای مکان هایی با دمای پایین حتما باید در داخل تابلو برق از گرمکن (المنت برقی به همراه ترموستات) استفاده کرد و همچنین برای مکان هایی با دمای بالای 50+ درجه حتما باید از سیستم هواساز یا خنک کننده استفاده کرد (باید دقت کرد که سیستم خنک کننده رطوبت ساز نباشد).
میزان رطوبت قابل تحمل اینورتر iMaster U1 چقدر می باشد ؟
ضریب رطوبت نسبی محیط یا Relative Humidity برای کارکرد اینورتر iMaster U1 از 5% تا 95% می باشد. اگر رطوبت محیط 100% باشد به آن رطوبت کامل یا نقطه شبنم گفته می شود. بنابراین اینورتر آیمستر U1 در رطوبت نزدیک به نقطه صفر یا هوای خشک تا رطوبت نزدیک به نقطه شبنم قابل کارکرد می باشد.
جریان خروجی اینورتر iMaster U1 وقتی در ارتفاع بالا نصب میشود نسبت به ارتفاع از سطح دریا چند در صد می باشد ؟
در جدول زیر میزان جریان خروجی اینورتر iMaster U1 نسبت به ارتفاع مشخص شده است:
آیا اینورتر آی مستر U1 واحد ترمز یا داینامیک بریک داخلی دارد ؟
بله اینورتر iMaster U1 دارای واحد ترمز یا چاپر داخلی در تمامی رنج های توانی می باشد و تنها نیاز به نصب مقاومت ترمز خارجی در مواقع ضروری می باشد.
جدول انتخاب مقاومت ترمز برای اینورتر های iMaster U1
آیا اینورتر iMaster U1 دارای فانکشن PLC داخلی می باشد؟
خیر اینورتر iMaster U1 دارای فانکشن PLC داخلی نمی باشد.
آیا اینورتر iMaster U1 دارای PID کنترلر داخلی می باشد؟
بله اینورتر آیمستر U1 دارای PID کنترلر داخلی جهت کنترل پروسه های آنالوگ صنعتی یا عمومی میباشد همچون کنترل سرعت فن مرغداری بر اساس دمای مرغداری، کنترل سرعت بوستر پمپ بر اساس فشار آب و…
کدام شبکه را اینورتر آیمستر U1 پشتیبانی می کند؟
درایو آیمستر سری U1 پروتکل ارتباطی مدباس RTU را ساپورت میکند و اتصال اینورتر iMaster U1 با تجهیزات دیگر در شبکه MODBUS RTU امکان پذیر می باشد.
اینورترهای iMaster U1 دارای چند مد کنترلی می باشند؟
اینورترهای آیمستر U1 دارای مدکنترلی V/F و sensorless vector control می باشند.
آیا ترمز DC در اینورترهای آیمستر U1 وجود دارد؟
در اینورترهای iMaster U1 ترمز DC یا DC injection جهت قفل کردن رتور در لحظه استارت یا توقف وجود دارد که توسط پارامترهای مربوطه میتوان زمان و فرکانس عملکرد و سطح تزریق جریان DC را تنظیم کرد.
فرکانس کریر در اینورتر های سری U1 در چه محدوده ای می باشد؟
محدوده فرکانس حامل یا Carrier frequency در اینورتر های iMaster U1 از 0.75 تا 16 کیلوهرتز می باشد.
آیا قابلیت تقویت گشتاور یا torque boost در اینورترهای imaster U1 به صورت دستی و خودکار وجود دارد؟
جهت انتخاب مد تزریق گشتاور به موتور یا به بار سه حالت وجود دارد. تزریق گشتاور برای بارهای متغیر، تزریق گشتاور برای بارهای ثابت و تزریق گشتاور خودکار.
آیا در اینورتر iMaster U1 از مد سه سیمه می توان استفاده کرد؟
بله اینورتر آیمستر U1 قابلیت استارت استپ در مد سه سیمه نیز دارد.
آیا مد JOG در درایو iMaster U1 وجود دارد؟
در درایو iMaster U1 نیز شبیه اکثر درایوهای کنترل دور مد JOG جهت حرکت دور کند (برای مواقع ضروری از جمله تست درست بودن جهت موتور ، سرویس نگهداری مکانیکی و …) مورد استفاده قرار می گیرد.
محدوده ولتاژ ورودی اینورتر iMaster U1 در مدل تکفاز و سه فاز چقدر می باشد؟
محدوده ولتاژ ورودی یا ولتاژ AC قابل اتصال به اینورتر تکفاز و سه فاز آیمستر از 15%- تا 10%+ می باشد.
اینورتر iMaster U1 تا کنون برای چه پروژه هایی مورد استفاده قرار گرفته است؟
از اینورتر iMaster U1 برای اکثر پروژه های صنعتی و عمومی شبیه اگزاست فن، میکسر، اکسترودر، کانوایر، چرخ صنعتی، ماشین های دورانی شبیه لباسشوئی، سانتریفیوژ، صنایع نساجی و بسیاری از کاربردهای مختلف میتوان استفاده کرد.
آیا اینورتر iMaster یکبار مصرف است یا قابلیت تعمیر دارد؟
اگر از اصطلاح یکبار مصرف برای اینورتر استفاده می کنیم برای این است که خیلی از برند ها حتی برند های اروپایی هستند که کیفیت بالایی دارند اما در هنگام معیوب شدن نمیتوان آنها را تعمیر کرد و در واقع باید اینورتر دور انداخته شود اما اینورتر iMaster U1 با وجود اینکه مدل اقتصادی یا ارزان قیمت در محصولات iMaster میباشد قابلیت تعمیر دارد و تا کنون درایو های زیادی را پس از معیوب شدن تعمیر کرده ایم.
فرکانس کاری اینورتر iMaster U1 در چه محدوده ای می باشد؟
اینورتر iMaster U1 در فرکانس شبکه 50/60 قابلیت این را دارد که در خروجی خود فرکانس 0.1 تا 400 هرتز تولید کند.
اینورتر iMaster U1 چه امتیازاتی نسبت به سایر اینورتر های موجود در بازار دارد؟
اینورتر imaster U1 علاوه بر کیفیت بالا و عملکرد مفید قیمت کاملا رقابتی دارد. در چند سال اخیر که واردات اینورتر imaster U1 به ایران انجام می شود روز به روز به تعداد مشتریان و به میزان رضایت مشتریان افزوده شده است.
اینورتر imaster U1 چند ماه گارانتی و چند سال خدمات پس از فروش دارد؟
در حال حاضر اینورتر iMaster سری U1 دارای 18 ماه گارانتی و 15 سال خدمات پس از فروش می باشد. گارانتی محصولات imaster کاملا واقعی بوده و در صورت بروز هر مشکلی از سمت دستگاه که مسبب آن شخص یا تکنسین نباشد گارانتی 18 ماهه تعمیر یا تعویض شامل اینورتر های imaster خواهد شد.
جهت مطالعه اینورتر های imaster U1 و نصب و راه اندازی آسان، دفترچه راهنمای فارسی هم وجود دارد؟
بله علاوه بر دفترچه راهنمای انگلیسی که داخل هر باکس می باشد دفترچه راهنمای فارسی هم به صورت فایل یا به صورت چاپی تقدیم مشتری گرامی می گردد.
آیا اینورتر های iMaster U1 خرابی هم دارند؟
به طور شفاف باید بگوییم امکان خراب شدن برای تمامی تجهیزات الکترونیکی که داخل صنعت مورد استفاده قرار میگیرند وجود دارد البته اگر تمام شرایط لازم برای محیط نصب و راه اندازی و وایرینگ و اتصالات به بهترین شکل کنترل شود میزان خرابی طبیعی دستگاه به شدت کاهش پیدا می کند و طول عمر دستگاه افزایش می یابد.
موضوع مهمی که وجود دارد تعهد شرکت فروشنده نسبت به خرابی تجهیزات می باشد. اگر تجهیزی به هر دلیلی معیوب شد چه شامل گارانتی باشد چه نباشد شرکت فروشنده خدمات نسبت به تعمیر یا تعویض آن ارایه دهد آن محصول بهترین گزینه و انتخاب برای استفاده در صنعت می باشد.
ما در گروه صنعتی فراز کنترل به مشتری و صنایع و عدم توقف ماشین آلات صنعتی تعهد داریم بنابراین تمام تلاش خود را در این راستا به نمایش خواهیم گذاشت تا مشتری راضی باشد.
اینورتر iMaster C1 در چه رنج توانی تولید می شود ؟
اینورتر iMaster C1 در دو کلاس ولتاژی تولید میشود:
- سه فاز 220 ولت از 0.4 کیلووات تا 15 کیلووات
- سه فاز 400 ولت از 0.4 کیلووات تا 22 کیلووات
که در حال حاضر به دلیل واردات iMaster U1 تا توان 4 کیلووات، اینورتر iMaster C1 از 5.5 کیلووات تا 22 کیلووات در سری سه فاز 400 ولت وارد میشود .
اینورتر iMaster C1 از نظر قدرت و کیفیت در چه رده ای می باشد ؟
تمام اینورترهای iMaster کره جنوبی پر قدرت و سنگین کار هستند . اینورتر iMaster C1 محصولی سنگین کار ، پرقدرت ، دارای سخت افزار و نرم افزار جامع ، کیفیت عالی و از همه مهمتر قیمت رقابتی میباشد . از توان 5.5 کیلووات تا 22 کیلووات میتوان برای اکثر کاربردهای عمومی و سنگین کار در صنعت استفاده کرد .
آیا نرم افزار اینورتر iMaster C1 کاربر پسند و راحت می باشد ؟
اینورتر iMaster C1 علاوه بر سخت افزار قوی و دارای نرم افزار جامع و کاربر پسند می باشد که به راحتی میتوان از دفترچه راهنمای اینورتر جهت تنظیم و راه اندازی سیستم استفاده کرد.
اینورتر iMaster سری C1 برای چه کاربردهایی قابل استفاده می باشد ؟
با توجه به قدرت بالا و قیمت رقابتی اینورتر iMaster C1 ، میتوان در اکثر پروژه های صنعتی که نیاز به گشتاور راه اندازی و گشتاور دائم کار کم ، متوسط و زیاد دارند از این اینورتر استفاده کرد شبیه اگزاست فن , کانوایر , اکسترودر , میکسر , بالابر , فن خنک کننده , صنایع نساجی و دیگر موارد صنعتی.
اینورتر iMaster C1 دارای چند مد کنترلی می باشد؟
دارای دو مد کنترلی V/F و SVC یا سنسورلس وکتور کنترل می باشد.
فرکانس خروجی اینورتر iMaster C1 در چه محدوده ای می باشد؟
محدوده فرکانس خروجی اینورتر iMaster C1 از 0.1 هرتز تا 400 هرتز می باشد.
فرکانس کریر یا حامل اینورتر iMaster C1 در چه محدوده ای می باشد؟
محدوده فرکانس حامل یا کریر در اینورتر iMaster سری C1 از 1 تا 10 کیلوهرتز می باشد.
ولتاژ کارکرد اینورتر iMaster C1 در چه محدوده ای می باشد ؟
محدوده ولتاژ کارکرد اینورتر از 15%- تا 10%+ ولتاژ نامی میباشد.
آیا اینورتر iMaster C1 تک رنج میباشد یا دو مد HEAVY DUTY و NORMAL DUTY دارد ؟
خیر، اینورتر iMaster C1 نیز شبیه اینورتر iMaster A1 و iMaster E1 دو پله ای بوده یا از نظر توانی دو مد توانی HEAVY DUTY و NORMAL DUTY را ساپورت میکند . مثلا اینورتر 22 کیلووات iMaster C1 در واقع 22 کیلووات HEAVY DUTY یا سنگین کار و 30 کیلووات NORMAL DUTY یا سبک کار میباشد .
شبکه ارتباطی اینورتر iMaster C1 چیست ؟
در اینورتر iMaster C1 شبکه ارتباطی رایج MODBUS RTU یا RS485 میباشد.
اینورتر iMaster C1 به صورت ماژولار و آپشن چند شبکه ارتباطی را ساپورت میکند ؟
به صورت آپشن میتواند شبکه های پروفی نت، پروفیباس، اترنت و دیوایس نت را ساپورت کند.
از نظر گشتاور تزریقی اینورتر iMaster C1 چه مشخصه ای دارد ؟
اینورتر iMaster C1 قابلیت تزریق 150% گشتاور نامی در فرکانس 1 هرتز را دارد . بنابراین میتوان از این مدل اینورتر سنگین کار برای کاربردهای صنعتی سنگین و پر قدرت استفاده کرد.
آیا کیپد اینورتر iMaster C1 جداشونده است ؟
اینورتر iMaster C1 کیپد جداشونده دارد که از طریق کابل RJ45 میتوان آن را به فاصله دورتری انتقال داد یا روی درب تابلو نصب کرد .
آیا اینورتر iMaster C1 از PID کنترل داخلی ساپورت می کند ؟
بله اینورتر iMaster C1 دارای فانکشن PID کنترلر داخلی میباشد پس میتوان جهت کنترل پروسه های آنالوگ از اینورتر iMaster C1 استفاده کرد.
اینورتر iMaster C1 تا چه توانی واحد ترمز یا چاپر داخلی دارد ؟
اینورتر iMaster C1 در تمامی رنج های توانی یعنی تا توان 22 کیلووات دارای واحد ترمز داخلی میباشد .
ابعاد اینورتر iMaster C1 نسبت به اینورترهای مدل iMaster A1 و iMaster E1 چه تفاوتی دارد؟
اینورتر iMaster C1 مدل کامپکت یا فشرده میباشد و به راحتی میتوان چندین اینورتر iMaster C1 را پهلو به پهلو نصب کرد تا فضای کمتری را اشغال کنند . ابعاد iMaster C1 نسبت به iMaster A1 و iMaster E1 کوچکتر و جمع و جورتر میباشد .
آیا اینورتر iMaster C1 قابلیت کنترل ترمز خارجی را دارد ؟
بله این مدل اینورتر رله خروجی جهت کنترل ترمز خارجی میباشد . به این منظور که جهت باز و بسته شدن مگنت موتور میتوانیم مشخص کنیم در چه محدوده جریانی مگنت آزاد شود .
از نظر نرم افزاری چه فانکشن هایی را اینورتر iMaster C1 ساپورت میکند ؟
فانکشن های KEB , AVR ، الگوریتم بهینه سازی تلفات موتور , PID کنترل , search speed و …
اینورتر های iMaster سری A1 یا به اصطلاح اینورتر های iMaster A1 در چند کلاس ولتاژی و توانی تولید میشوند ؟
اینورتر های iMaster A1 در دو کلاس ولتاژی سه فاز 220 ولت و سه فاز 400 ولت تولید می شوند که به دلیل شبکه برق سراسری موجود در ایران تنها مدل سه فاز 400 ولت از توان 5.5 تا 132 کیلووات موجود میشود .
کلاس سه فاز 220 ولت از توان 5.5 تا 75 کیلووات تولید میشود که در کشورهای با چنین شبکه ولتاژی مورد استفاده قرار میگیرند . مدل سه فاز 400 ولت به صورت سفارشی از توان 160 تا 350 کیلووات نیز تولید میشود.
محدوده فرکانس خروجی اینورترهای iMaster A1 چند هرتز است؟
فرکانس خروجی اینورتر های iMaster A1 از 0.1 هرتز تا 400 هرتز می باشد. بنابراین تمام الکتروموتور هایی که فرکانس کاریشون تا 400 هرتز می باشد قابلیت راه اندازی با اینورتر های iMaster A1 کره جنوبی را دارند.